Mitä olisi Manchester Unitedin ja Suomen legendojen ottelu ilman sen arvolle sopivaa esiottelua? Bolt Arenalla 23.9. kello 16.30 alkaen pelataan ottelu, joka ei jätä edes perheen nuorimpia kylmäksi. Jo mainetta sosiaalisessa mediassa niittänyt Aston Gilla kohtaa Pekka Hyysalon manageroiman FC FightBackin.

”Suomen seuratuin urheiluseura” -sloganilla mainostava Aston Gilla on niittänyt jo mainetta upeilla ottelutapahtumillaan ja nimekkäillä pelaajillaan. ”Meidän rosterihan on täynnä isojen pelien jätkiä, että ei tässä varmaan jännäkakalle tarvi kiirehtiä. Gilla päässyt kuitenkin Harrastesarjan vitosessa näyttää miltä se pala näyttää. Eikä ole suunnitelmissa vielä pistää palaa piiloon. Tuo Märkäsimo saattaa kyllä aiheuttaa itelle vähän painajaisia, mutta eiköhän sekin saada pehmitettyä”, toteaa joukkueen manageri Olli Litmanen. ”Kapteeni Mönkköseltä vielä terveiset, että tervetuloa katsomaan Suomen viihdyttävintä potkupalloa!”, Litmanen lisää.

Näytösottelua varten koottu FC FightBack on kovan haasteen edessä, mutta Hyysalo ei ole huolissaan tästä: ”Meillä on ihan huikea tiimi kasassa ja uskon, että kaikki paineet ovat Aston Gillan veijareiden puolella!”

Tapahtuman järjestäjä Gofamer Oy:n Jere Virtanen ei peittele tyytyväisyyttään esiottelun järjestämisestä: ”Onhan tämä mahtavaa saada näin iso määrä suomalaisia eri alojen vaikuttajia kentälle samaan aikaan taistelemaan maailman parhaan lajin parissa! Iso kiitos Aston Gillan ja FC FightBackin porukalle, että ovat samalla tekemässä hyvää Lastenklinikoiden Kummeille varainkeruun muodossa. Jalkapallo on innostava laji kaikille – olitpa sitten kentällä tai katsomossa”.

Aston Gillan joukkueessa pelaavat mm. Roni Bäck, Jaakko Parkkali, Olli Litmanen, Roope Rannisto, Joona Puhakka, Ilari Mettälä, Ege Zulu, Mikael Sundberg, Max Blomfelt, Joonatan Väisänen, Tuomas Mönkkönen sekä JVG:n Jare Brand ja Ville Galle.

FC FightBackin joukkueessa pelaavat mm. Pekka Hyysalo, Heikki Sorsa, Markku Koski, Jeffrey Lawman, Kim Herold, Dan Tolppanen, Antti Luusuaniemi, Tuukka Ritokoski, Marce Rendic, Roope Salminen, Juha Perälä, Minna Marlo, Siim Liivik, Lassi Hurskainen ja Kalle Lindroth.

Otteluun liput voi ostaa tästä. Samalla lipulla näet sekä vaikuttajien että legendojen ottelut.

Lastenklinikoiden Kummit
Lastenklinikoiden Kummit ry tukee Suomen viittä yliopistollista lastensairaalaa/-klinikkaa, kehitys- ja tutkimustyötä sekä parantaa potilaiden viihtyvyyttä sairaala-aikana. Viime vuosina yhdistys on tukenut merkittävin panoksin lasten ja nuorten mielenterveystyötä. Varoja kerätään erilaisin tavoin ympäri vuoden. Koko toimiaikanaan Kummit ry on tehnyt lahjoituksia yli 42 miljoonan euron edestä.

Lahjoitukset
Lahjoitukset tekstarilla:
viesti KUMMIT tai KUMMIT10 numeroon 16499 (10 €)
viesti KUMMIT20 numeroon 16499 (20 €)
MobilePay: 15300
Lahjoitukset ja lisätietoa verkossa: kummit.fi
Rahankeräyslupa: Lastenklinikoiden Kummit ry. RA/2020/1559